Saturday, April 22, 2023

Windows 10 download microsoft

Windows 10 download microsoft

Create installation media for Windows,Актуализация на Windows 10 2022 l Версия 22H2

WebDownload Windows 10 Disc Image (ISO File) Before updating, please refer to the Windows release information status for known issues to confirm your device is not impacted. WebAll Microsoft. Global. Microsoft ; Teams; Windows; Surface; Xbox; Deals; Small Business; Support; Software. Windows Apps; AI; Outlook; OneDrive; Microsoft Teams; WebWindows 10 Windows Windows 7. You can use installation media (a USB flash drive or DVD) to install a new copy of Windows, perform a clean installation, or reinstall WebКато начало първо трябва да имате лиценз за инсталиране на Windows След това можете да изтеглите и да стартирате инструмента за създаване на носител. За WebDownload Windows 10 Disc Image (ISO File) Before updating, Microsoft Office products. If you just purchased a new device that includes Office , we recommend ... read more




В іншому випадку, клацніть файл ISO правою кнопкою миші, виберіть Відкрити за допомогою та виберіть програму, якій ви віддаєте перевагу. Якщо ви бажаєте використати записувач образів дисків Windows для створення інсталяційного DVD-диска, перейдіть до розташування файлу ISO. Клацніть файл ISO правою кнопкою миші та виберіть Властивості. На вкладці "Загальні" клацніть Змінити , оберіть Провідник Windows як програму, за допомогою якої слід відкривати файли ISO, і виберіть Застосувати. Після цього клацніть файл ISO правою кнопкою миші та виберіть Записати образ диска. Якщо ви бажаєте інсталювати Windows 10 безпосередньо з файлу ISO, без використання DVD-диска або USB-носія, ви можете підключити файл ISO. Це призведе до оновлення вашої поточної операційної системи до Windows Завантажити Windows 10 Перш ніж виконати оновлення, ознайомтеся з описом відомих проблем на сторінці відомостей про випуск Windows і переконайтеся, що це не вплине на ваш пристрій.


Оновлення Windows 10 за рік l Версія 22H2 Помічник з оновлення допоможе оновити Windows 10 до найпізнішої версії. Щоб розпочати, клацніть Оновити зараз. Оновити зараз Конфіденційність. Бажаєте інсталювати Windows 10 на ваш ПК? Завантажити засіб Конфіденційність. Використання засобу для оновлення ПК до Windows 10 клацніть, щоб відобразити або приховати додаткову інформацію Цих вказівок слід дотримуватись у випадку, якщо: У вас є ліцензія для інсталяції Windows 10, яку ви хочете інсталювати на свій ПК з Windows 7 або Windows 8.


Вам необхідно повторно інсталювати ОС Windows 10 на ПК, на якому її вже було успішно активовано. Оберіть Завантажити засіб і клацніть Виконати. Для запуску цього засобу потрібні права адміністратора. Натисніть кнопку Прийняти на сторінці Умови ліцензії , якщо ви приймаєте умови ліцензії. На сторінці Що потрібно зробити? Якщо ви оновили свою операційну систему до Windows 10 на цьому ПК, а тепер хочете інсталювати її повторно, вам не потрібно вводити ключ продукту. Ваша копія Windows 10 активується автоматично за допомогою цифрової ліцензії. Коли Windows 10 буде готовою до інсталяції, ви побачите відомості про параметри, що ви обрали, а також про те, що саме буде збережено під час оновлення. Клацніть Виберіть те, що слід залишити та виберіть потрібний варіант: Зберегти особисті файли та програми , Зберегти тільки особисті файли або Нічого.


Збережіть і закрийте всі відкриті програми та використовувані файли, і натисніть Інсталювати , коли будете готові. Для інсталяції Windows 10 знадобиться певний час, протягом якого ваш ПК буде перезавантажено декілька разів. Не вимикайте свій ПК під час інсталяції. Щоб створити інсталяційний носій USB-носій або DVD-диск для інсталяції нової копії Windows 10, проведення чистої або повторної інсталяції Windows 10, виконайте наведені нижче кроки: Перш ніж завантажити засіб, переконайтеся, що маєте: Підключення до Інтернету інтернет-провайдер може стягувати плату за його використання. Пустий USB-носій із щонайменше 8 ГБ вільного місця або пустий DVD-диск і записувач DVD-дисків , якщо ви хочете створити носій. Рекомендуємо використовувати пустий USB-носій або DVD-диск, оскільки будь-який вміст на носії буде видалено.


Під час записування DVD-диска з ISO-файлу програма повідомить вас, що образ диска завеликий і вам потрібен двошаровий DVD-диск. Ви створите або розрядну, або розрядну версію Windows Щоб перевірити архітектуру процесора на своєму ПК, виберіть елемент Відомості про ПК у настройках ПК або Система на "Панелі керування" та знайдіть рядок Тип системи. Вимоги до системи. Переконайтеся, що ПК відповідає системним вимогам Windows Мова Windows. Під час інсталяції Windows 10 вам потрібно буде вибрати ту саму мову, яку ви використовуєте зараз. Випуск Windows. Потрібно також вибрати відповідний випуск Windows. Щоб перевірити, який випуск ви маєте зараз, виберіть елемент Відомості про ПК у настройках ПК або Система на "Панелі керування" та знайдіть рядок Випуск Windows. Windows 10 Enterprise недоступний у засобі створення носія. Щоб дізнатися більше, перейдіть на сторінку Центр обслуговування з питань корпоративного ліцензування англійською.


Продукти Microsoft Office. Якщо ви щойно придбали новий пристрій, що містить Office , перш ніж оновлювати його ОС до Windows 10, рекомендуємо активувати інсталювати Office. Щоб активувати вашу копію Office, перегляньте статтю Завантаження та інсталяція програми Office домашній , Office персональний або Office для студентів на ПК. З додатковими відомостями можна ознайомитися в статті Оновлення ОС до Windows 10 на нових пристроях зі службою Office Використання засобу для створення інсталяційного носія: Оберіть Завантажити засіб , і клацніть Виконати. Натисніть кнопку Прийняти , якщо ви приймаєте умови ліцензії.


Підключіть пустий USB-носій, на якому вільно принаймні 8 ГБ пам'яті. Увесь вміст USB-носія буде видалено. Файл ISO. Копието на Windows 10 ще се активира автоматично по-късно с помощта на цифровия ви лиценз. Когато Windows 10 е готов за инсталиране, ще видите обобщение на онова, което сте избрали и което ще бъде запазено по време на надстройката. Изберете Промени елементите за запазване , за да зададете Запази личните файлове и приложения или Запази само личните файлове , или изберете Нищо , за да не запазвате нищо по време на надстройката. Запишете и затворете всички отворени приложения и файлове и когато сте готови, изберете Инсталирай. Инсталирането на Windows 10 може да отнеме известно време и компютърът ще се рестартира няколко пъти. Не изключвайте компютъра. Преди да изтеглите инструмента, се уверете, че разполагате с: Интернет връзка може да се прилагат такси на интернет доставчика.


Достатъчно свободно място за съхранение на данни на компютър, USB устройство или външен диск за изтегления файл. Необходимо ви е празно USB флаш устройство с поне 8 ГБ свободно място или празен DVD диск и записващо DVD устройство , ако искате да създадете носител. Препоръчваме ви да използвате празно USB устройство или празен DVD диск, тъй като всяко налично съдържание в тях ще бъде изтрито. При записване на DVD от ISO файл, ако видите съобщение, че файлът с образ на диск е прекалено голям, ще трябва да използвате двуслоен DL DVD диск. Проверете няколко неща на компютъра, на който искате да инсталирате Windows битов или битов процесор CPU. Ще създадете битова или битова версия на Windows За да проверите това на компютъра, отидете на Информация за компютъра в настройките му или Система в контролния панел и потърсете Тип на системата.


Изисквания към системата. Проверете дали компютърът отговаря на системните изисквания за Windows Език в Windows. Трябва да изберете същия език, когато инсталирате Windows За да видите кой език използвате в момента, отидете на Час и език в настройките на компютъра или Регион в контролния панел. Издание на Windows. Освен това трябва да изберете същото издание на Windows. За да проверите кое издание е инсталирано в момента, отидете на Информация за компютъра в настройките на компютъра или Система в контролния панел и потърсете Издание на Windows. Windows 10 Enterprise не е налично в инструмента за създаване на носител. За повече информация посетете Центъра за обслужване за корпоративно лицензиране. Продукти на Microsoft Office. Ако току-що сте закупили ново устройство, което включва Office , ви препоръчваме да използвате инсталирате Office, преди да надстроите до Windows За да използвате копието си на Office, вижте Изтегляне и инсталиране на Office Home , Personal или University на компютър.


За повече информация прегледайте Как да надстроите до Windows 10 на нови устройства, които включват Office Използване на инструмента за създаване на инсталационен носител: Изберете Изтегли инструмента сега и след това Изпълни. Ако сте съгласни с лицензионните условия, изберете Приемам. изберете Създай инсталационен носител за друг компютър и след това Напред. Поставете празно USB флаш устройство с поне 8 ГБ свободно място. Цялото съдържание на флаш устройството ще бъде изтрито. ISO файл. Запишете ISO файл на компютъра си, който можете да използвате за създаване на DVD диск. След изтегляне на файла можете да отидете до мястото, където е записан, или да изберете Отваряне на записващо DVD устройство и да следвате инструкциите за записване на файла на DVD диск. За повече информация относно ISO файловете вижте раздела по-долу Допълнителни начини за използване на ISO файла за инсталиране на Windows След създаване на инсталационния носител следвайте стъпките по-долу, за да го използвате.


Използване на създадения от вас инсталационен носител щракнете, за да се покаже повече или по-малко информация Преди да започнете с инсталирането на Windows 10, ви препоръчваме да запишете работата си и да архивирате компютъра си. Поставете USB флаш устройството или DVD диска в компютъра, на който искате да инсталирате Windows Рестартирайте компютъра. На страницата Инсталиране на Windows изберете предпочитанията си за език, час и клавиатура и след това Напред. Изберете Инсталиране на Windows. За да монтирате ISO файла: Отидете до мястото, където е записан ISO файлът, щракнете с десния бутон върху него и изберете Свойства. и изберете Windows Explorer за програма, която искате да използвате за отваряне на ISO файлове, и изберете Приложи.


Щракнете с десния бутон върху ISO файла и изберете Монтирай. Щракнете двукратно върху ISO файла, за да видите файловете в него. Щракнете двукратно върху setup. exe , за да стартирате настройката на Windows Още опции за изтегляне Влезте в Центъра за услуги за корпоративно лицензиране за изтегляне на корпоративни издания.



You can use installation media a USB flash drive or DVD to install a new copy of Windows, perform a clean installation, or reinstall Windows. To create installation media, go to the software download website , where you'll find step-by-step instructions. On that website, you can select a version of Windows and create your own installation media using either a USB flash drive or a DVD. To go directly to one of the versions, select one of these links:. Windows 7. Windows 8. Windows 10 Then select Download tool now. Windows 11 Then select Download tool now. Important: Back up your files before you install or reinstall Windows on your PC. Learn how. A PC with a reliable internet connection. The download time will vary, depending on your internet connection.


A USB flash drive, external hard drive, or DVD. A blank USB flash drive or external hard drive with at least 8 GB of space, or a blank DVD and DVD burner. We recommend using a blank USB or blank DVD because any content on it will be deleted. When burning a DVD from an ISO file, if you're told the disc image file is too large, you'll need to use dual layer DL DVD media. A product key. Your character product key not required for digital licenses. For help finding it, go to Find your Windows product key. After you've created the installation media, you can reset or reinstall Windows. To learn more, go to Recovery options in Windows. Explore subscription benefits, browse training courses, learn how to secure your device, and more. Microsoft subscription benefits. Microsoft training. Microsoft security. Accessibility center. Communities help you ask and answer questions, give feedback, and hear from experts with rich knowledge.


Ask the Microsoft Community. Microsoft Tech Community. Windows Insiders. Microsoft Insiders. Online support. Sign in with Microsoft. You have multiple accounts. Windows 10 Windows 8. SUBSCRIBE RSS FEEDS. Need more help? Discover Community Contact Us . Find solutions to common problems or get help from a support agent. Was this information helpful? Yes No. Thank you! Any more feedback? The more you tell us the more we can help. Can you help us improve? Resolved my issue. Clear instructions. Easy to follow. No jargon. Pictures helped. Didn't match my screen. Incorrect instructions. Too technical. Not enough information. Not enough pictures. Any additional feedback? Submit feedback. Thank you for your feedback!



How to get Windows 10,Windows 10 2022 Update l Version 22H2

WebDownload Windows 10 Disc Image (ISO File) Before updating, Microsoft Office products. If you just purchased a new device that includes Office , we recommend WebSoftware Download Software Download Software Download Home Windows Windows 11 Windows 10 Windows Windows 7 Windows 10 IoT Core Media Feature Pack WebDownload Windows 10 Disc Image (ISO File) Before updating, please refer to the Windows release information status for known issues to confirm your device is not impacted. WebWindows 10 Windows Windows 7. You can use installation media (a USB flash drive or DVD) to install a new copy of Windows, perform a clean installation, or reinstall WebAccount & billing Templates More support How to get Windows 10 Windows 10 For most Windows 7 users, moving directly to a new device with Windows 11 is the WebКато начало първо трябва да имате лиценз за инсталиране на Windows След това можете да изтеглите и да стартирате инструмента за създаване на носител. За ... read more



Pictures helped. Советы по поиску ключа продукта читайте в статье Поиск ключа продукта для Office или Ввод ключа продукта для программы Office Если изменение меню загрузки или порядка загрузки не работает, а ПК сразу загружает операционную систему, которую вы хотите заменить, возможно, что ПК не был полностью выключен. Вам нужно переустановить Windows 10 на компьютере, где уже была успешно активирована эта ОС. Якщо ви використали засіб створення носія для завантаження файлу ISO з Windows 10, перш ніж виконувати наведені нижче вказівки, потрібно записати його на DVD-диск.



Пустое устройство флэш-памяти USB объемом не менее 8 ГБ или чистый DVD-диск а также устройство для записи DVD-дисковесли требуется создать носитель. Thank you windows 10 download microsoft your valuable input. На сторінці Що потрібно зробити? Не вимикайте свій ПК під час інсталяції. Learn how. A USB flash drive, external hard drive, or DVD. Чтобы начать, щелкните Обновить .

No comments:

Post a Comment

Pages

Popular Posts

Total Pageviews